Dinerkaart

Wij gebruiken veel pure en eerlijke producten voor onze gerechten en bijna alles is “huisgemaakt”. Koken met hart en ziel, altijd op zoek naar nieuwe smaken en mooie gerechten die wij naast de kaart aanbieden.

De lunch kan bij ons zowel snel, business-lunch (binnen 30 minuten) als rustig, relax-lunch waarbij men ook in de gelegenheid is om van de diner-kaart te bestellen.

High Tea en/of High Wine serveren wij met veel plezier, deze staan niet vermeld op onze menukaart (voor informatie bellen), zoals ook menu’s voor kinderen niet op de menukaart staan maar wel verkrijgbaar zijn.

Wij proberen indien mogelijk altijd aan uw wensen te voldoen, dus heeft u een idee of verzoek buiten de kaart om……breng ons op de hoogte.

Bij Kade 87 houden wij rekening met Allergenen, dat een verzamelnaam is voor eiwitten die allergische reacties kunnen oproepen.

Gaat u uit eten met een gezelschap? Wij bieden ook een 3 gangen keuze menu voor groepen.

Bekijk ons gezelschapsmenu

Lunchkaart
Wijnkaart

Wijnkaart

Met meer dan 70 verschillende wijnen uit Frankrijk, Italië, Spanje, Oostenrijk, Duitsland, Portugal, Chili, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, Amerika en Argentinië denken wij een breed aanbod te hebben voor de echte wijnliefhebbers.

Meer dan de helft van deze wijnen zijn ook per glas verkrijgbaar.  In Kade 87 werken we met de Pod-bar, het mooie van deze bar is dat door het ‘Le Verre de Vin’-systeem je zowel de flessen ‘stille’ als de flessen mousserende wijn goed kunt bewaren zonder dat deze in kwaliteit achteruit gaan.  Ook kunnen wij met dit systeem zelf de temperatuur regelen waardoor zowel de rode als de witte wijnen op de juiste temperatuur worden bewaard.

Door dit systeem is het voor iedereen mogelijk een “high-wine”, proeverij met verschillende hapjes en mooie exclusieve wijnen, te beleven of te genieten van een mooi wijn arrangement bij lunch of diner aangepast aan de gerechten.

 

Bekijk onze wijnkaart