Dinerkaart

Koken en bedienen met hart en ziel dat is onze passie. Wij werken met pure, eerlijke en duurzame producten en zijn altijd op zoek naar nieuwe smaken voor onze gerechten.

Ons keukenteam neemt de tijd om de gerechten met zorg te bereiden en in samenwerking met de bediening een totale beleving te serveren.

Wij serveren uit onze “Dry-Aged Kast” prachtig rundvlees dat een minimale rijping heeft gehad van 21 dagen. Droge rijping is de traditionele methode om vlees buitengewoon mals en smaak-intensief te laten rijpen. Een ware traktatie voor de echte vleesliefhebber.

Wij houden bij KADE 87 rekening met allergenen en dieetwensen.

Wij proberen indien mogelijk altijd aan uw wensen te voldoen, dus heeft u een idee of verzoek buiten de kaart om……breng ons op de hoogte.

Bij Kade 87 houden wij rekening met Allergenen, dat een verzamelnaam is voor eiwitten die allergische reacties kunnen oproepen.

Gaat u uit eten met een gezelschap? Wij bieden ook een 3 gangen keuze menu voor groepen.

Bekijk ons gezelschapsmenu

Het 1,2,3 menu

is 29,50 p.p.

Bij KADE 87 kun je zelf een 3-gangenmenu samenstellen uit onze voor-, hoofd- en nagerechten voor 29,50 per menu. Met uitzondering van de Premiumgerechten.
Lunchkaart
Wijnkaart

Wijnkaart

Bij Kade87 kunt u genieten van de beste wijnen en bieden wij ALLE wijnen per glas. Samen met onze wijnleverancier hebben wij een heerlijk assortiment samengesteld.
Laat u verwennen met een heerlijk glas als aperitief of maak de mooiste wijn/spijscombinaties.

In Kade 87 werken we met de Pod-bar, het mooie van deze bar is dat door het ‘Le Verre de Vin’-systeem je zowel de flessen ‘stille’ als de flessen mousserende wijn goed kunt bewaren zonder dat deze in kwaliteit achteruit gaan.  Ook kunnen wij met dit systeem zelf de temperatuur regelen waardoor zowel de rode als de witte wijnen op de juiste temperatuur worden bewaard.

Door dit systeem is het voor iedereen mogelijk een “high-wine”, proeverij met verschillende hapjes en mooie exclusieve wijnen, te beleven of te genieten van een mooi wijn arrangement bij lunch of diner aangepast aan de gerechten.

WIJ BIEDEN DE PREMIUM BUCKET WINES
De Nederlander Marco Tiggelman zeilt de wereld rond op zoek naar speciale wijndomeinen. Hij blendt de BUCKET wijn zelf en combineert daarbij unieke druiven om zo een
aromatische en smaakvolle sensatie te creëren. Proeft u mee?

 

Bekijk onze wijnkaart