Over Kade87

Alles over...

Kade 87

Aan de Admiraliteitskade in Rotterdam

Onder het genot van een wijntje en een hapje, uitgebreide lunch of diner kunt u bij ons genieten van een warm huiskamer-gevoel in een stijlvolle ambiance. De openslaande deuren naar het terras bieden u een fantastisch uitzicht op het kleine haventje aan de Admiraliteitskade. De hoge eettafels waar u gezellig aan kunt borrelen of dineren en de prachtige eethoeken geven een knus en huiselijk gevoel. Op ons verwarmde en overdekte terras is het ook in de wintertijd heerlijk genieten.

Meer over kade87
Met ruim 80 verschillende wijnen en champagnes, waarvan er meer dan de helft ook per glas worden geschonken, hebben wij bij ieder gerecht een passende wijn. Naast de klassieke wijnen van de traditionele wijnhuizen als Louis Jadot uit Frankrijk presenteren wij een breed scala van wijnen uit alle werelddelen.

Door de jarenlange ervaring en expertise van horeca-paar Tanja en Karel die hun liefde en passie voor het vak delen met het team van Kade 87 kan het niet anders dat service en gastvrijheid in een hoog vaandel staan. Koken en bedienen met hart en ziel, pure en eerlijke producten voor onze gerechten en een ontspannen sfeer maken  een bezoek aan Kade 87 tot een ware beleving.

Kade 87

In Rotterdam